Farabi İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Okulumuzun temel vizyonu akılcılığa ve bilime önem veren araştırmacı, sorgulayıcı eleştirel, dürüst ve iyi ahlaklı, çevreye duyarlı , kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz Farabi İmam Hatip Ortaokulu olarak, 1. Bütün ögrencilerin ögrenmeyi ögrenmelerini saglamak, 2. Ögrencilerin bireysel farkliliklarina saygi duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine firsat tanimak, 3 . Ögrencilerimizi daha özgür sinif ve daha özgür okul ilkesine uyarak egitip gelistirmek, 4. Ögrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetistirmek. 5 . Okulumuzun egitim çalisanlarini bilimin ve insanligin ortak degerlerinden yararlanan, kendini gelistiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetistirmek, 6. Okulumuzda bir atilim, bir degisim yaratarak okul toplumunun gelismesini saglamak , 7. Ögrencilerimizi, ögretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyila hazirlamak, Için VARIZ ve ÇALISMAKTAYIZ.

Başarılar: 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete başlayan okulumuz yapılan genel sınavlarda ve Sportif ve kültürel etkinliklerde birçok başarı elde etmiştir.

Saatler: 08:30-15:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE VE ARAPÇA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0436 212 88 82

Belgegeçer - (436) 212 8882

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://farabiiho.meb.k12.tr

Adres - KÜLTÜR MAH. ATATÜRK BUL. FARABI ORTA OKULU BLOK NO: 56B MERKEZ / MUŞ

Öğretmen :41
Öğrenci :526
Derslik :24
Fen Laboratuvarı :3
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3250
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Kültür Mah. Atatürk Bulvarı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Karşısı MUŞ/MERKEZ

Adres - KÜLTÜR MAH. ATATÜRK BUL. FARABI ORTA OKULU BLOK NO: 56B MERKEZ / MUŞ

Ulaşım Şehiriçi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0 km